Dit is de fijnste manier om babybilletjes en huidjes zacht te houden

bodyspray baby multilindNu ik zwanger ben vallen mij de noviteiten op baby-gebied weer meer op dan anders. Ik was na de geboorte van Lenthe al fan van de billenspray van Multilind Babycare. Ideaal, want met deze spray hoef je de billetjes van de baby eigenlijk niet aan te raken. Nu Lenthe inmiddels 2 jaar is, gebruik ik het nog wel eens als ze wat geïrriteerde billen heeft. Sterker nog, ze vraagt er vaak zelf om! Blijkbaar is het fijn spul.

Multilind heeft een nieuw product op de markt gebracht, namelijk een bodyspray. Dit is een bodylotion geschikt voor de zachte babyhuid, maar dan wel met de gemakken van een sprayflacon. In de bodylotion zit verzachtende kamille, calendula en amandelolie. Dat ruikt niet alleen heerlijk, dat smeert ook prettig uit en is verzorgend en hydraterend voor de gevoelige babyhuid.

Je koopt Multilind in de webshop van Multilindbabycare. Hier vind je tevens meer informatie over de diverse producten.

billenspray multilind

 

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelWelk babymerk je ècht niet mag missen als je zwanger bent
Volgend artikelDit boek heeft iedereen nodig die van bloemen houdt!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in