Welk babymerk je ècht niet mag missen als je zwanger bent

babys only stone greenGisteren hadden we de twintig weken echo. Dat vond ik nog best spannend, maar gelukkig was alles goed. Aan het einde vroeg de echoscopiste of we het geslacht wilden weten. Daar hadden we lang over getwijfeld, maar uiteindelijk toch besloten dat het makkelijker was om het vooraf te weten. Dus ja, dat wilden we wel. Het was duidelijk te zien, maar we houden het wel voor onszelf. Uiteraard mogen jullie (in de reacties) raden wat het wordt!

Nu we weten of het een jongen of een meisje wordt, kunnen we ook wat gerichter nadenken over een naam. En we kunnen gericht shoppen, het hoeft niet allemaal per se neutraal. We hebben natuurlijk al veel spullen, maar sommige dingen hadden we al weggedaan, zoals de box en het boxkleed. Ook zijn er heel wat producten na 3 kinderen echt versleten. Een paar nieuwe kleertjes, dekentjes, een aankleedkussenhoes en wat badcapes zijn dus geen overbodige luxe.

babys only taupe

Nu kreeg ik recent een persbericht van Baby’s Only. Een nieuw Nederlands merk. Alles wordt met de hand gemaakt en geproduceerd in een eigen breierij in Beneden-Leeuwen. Dat kun je zien aan de producten, ze zijn zo mooi. Recent zijn er een aantal nieuwe (neutrale) kleuren gelanceerd, zoals mint, taupe en stone green. Kleuren die dus ook prima kunnen, als je het geslacht van je kindje (nog) niet weet! Ik vind het prachtige producten, mooi in hun eenvoud. En ik houd van handgemaakt. Ik ga dus zeker kijken of ik daar het een en ander vandaan kan halen.

Ik ben er nog niet helemaal over uit welke kleur de babykamer wordt. Hij is nu geel, en ik weet niet of ik mijn wederhelft gemotiveerd krijg om de boel nog een keer een verfbeurt te geven. Zelf zat ik te denken aan een lichte kleur blauw of mintgroen, en een wolkjes thema. Maar dat ga ik nog even laten bezinken. Als ik het weet, kan ik eindelijk wat gaan bestellen. De baby moet immers wel weer in een gespreid bedje komen!

babys only mint

Vorig artikelRecept: witlofsoep met geheim ingrediënt
Volgend artikelDit is de fijnste manier om babybilletjes en huidjes zacht te houden
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in