Dit is blits!

Dit is blits,voor baby’s en kids! Geniale oneline toch? Ik vind ‘m helemaal leuk, en zo ook de spulletjes die Dit is Blits verkoopt. Kinderkleding van hippe merken (die ik al eens op Hip & Hot besproken heb), onderkleding van hippe merken en leuk spul voor mama. Zoals bijvoorbeeld van die gave tassen of die ontzettend leuke sieraden. Bij Dit is Blits kun je zonder twijfel terecht voor iets hips, want zij voelen feilloos aan wat de laatste mode is en welke merken aanspreken bij al die papa’s en mama’s.

Namens Dit is Blits mogen wij zo’n leuke Proud Mama armband weggeven. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Wij willen graag weten: welke artikelen verkoopt Dit is Blits van het merk I-dare? Het antwoord geef je via dit formulier en dan maak je vanzelf kans op zo’n prachtige armband. Deze actie loopt tot 8 maart 2011.

Vorig artikelKleurzand
Volgend artikelLiefdesshirt barcode
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in