Bestickeren

Ben je op zoek naar iets leuks om die kale deur mee te beplakken of iets leuks voor op de muur? Dan moet je zeker even een kijkje gaan nemen bij bestickeren.com. Bijna alles kan qua stickers bij bestickeren.com. Heb je iets leuks gevonden op de site, maar wil je het liever in een andere kleur? Ook dat is geen probleem. Bijna alles kan naar wens en kleur gemaakt worden. Wil je iets unieks, dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld de uiltjes, een aapje of een vogel. Deze zien speciaal ontworpen voor bestickeren.com en dus ook nergens anders verkrijgbaar.

Namens bestickeren.com mogen we een Burdy muur/deursticker small weggeven. Om deze prachtige sticker te winnen moet je antwoord geven op de volgende vraag: Hoe heet het speciaal voor bestickeren.com ontworpen vogeltje? Geen je antwoord door via dit formulier en wie weet win je de mooie sticker. Deze actie loopt tot 30 juli 2011.

Vorig artikelAtelier Kiddies
Volgend artikelStamp-Art
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in