DIY Snowflake-win op woensdag

diy sneeuwvlokZelf maken, dat is het toverwoord van 2014. Dat begon al in 2013. Iedereen ging thuis aan de slag. Met papier, stof, templates, kleurtjes en nog veel meer. Steeds meer webshops verkopen producten die niet kant en klaar zijn, maar waarbij je zelf ook nog wat kunt doen. Mijn blik viel recent op de Sneeuwvlok van BL-ij. Ik vond ‘m bij Hipgemaakt en was direct enthousiast. Ik ben gek op van die templates. Het mooie is dat je ze zo vaak kunt gebruiken als je wilt, terwijl de prijs heel oké is. Nu de kerstboom de deur uit is, vind ik het toch een beetje saai in huis. Hoe leuk is het niet, om met de snowflake Template een middagje sneeuwvlokken te maken? Even overtrekken, uitknippen en klaar. Leuk om er een hele slinger van te maken, of om ze tegen het raam te plakken. Dat winterse sfeertje mag nog even blijven, want sneeuw hebben we nog niet gehad. Misschien komt het nog, en anders zijn de DIY snowflakes er perfect voor.

Namens Hipgemaakt mogen we een pakket weggeven met oa de snowflake template, maar ook nog een hoop andere mooie spulletjes, zoals gouden stickers, een hert stempel, sterren, cadeauzakjes en een stempelkussentje (zie foto). Wat moet je daarvoor doen? Laat ons weten via dit formulier wat jouw favoriete product uit de webshop van Hipgemaakt is op dit moment. Deze actie duurt tot 1 februari 2014. Enneh… wist je trouwens al dat Hipgemaakt er een zusje bij heeft? Op www.hipgevonden.nl kun je terecht voor de kringloopvondsten van Hipgemaakt. Handig en leuk!

winpakket

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelKekootje stationery sets
  Volgend artikelHouten huisje
  Judith van Wijk
  Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

  1 REACTIE

  1. OMG!!!! Wat een brilliant ding die snowflake template 🙂 Zou ik dan misschien (als ik geluk heb) TOCh zo’n geweldige kamer kunnen creëren als Buddy in de film Elf?!!! Dat zag er geweldig uit & is al jaren een droom van mij, ben alleen nooit zo handig geweest met het uitknippen. Deze oplossing lijkt me perfect 😀

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in