Your Zoap

Hou je net als ik van hip maar ook romantisch? Breng dan eens een bezoekje aan de site van Your Zoap, want bij Your Zoap slaag je altijd. Het assortiment is breed, stofjes van Tilda, maar ook hippe felle stofjes van Tanya Whelan, lieve lintjes en kantjes, leuke brocante spulletjes voor in huis, heerlijke zeepjes, meubeltjes van steigerhout, hobbyboeken, gastendoekjes, placemats, kussenhoesjes… Een bezoekje brengen aan deze site is dus echt een must! Je kunt bij Your Zoap lekker zelf aan de slag, maar er is ook genoeg kant en klaar te koop. Heb je zelf geen inspiratie? Kijk dan naar de vele voorbeelden op de website en je komt gelijk in de stemming om zelf lekker te freubelen of volg een workshop! En daarna ga je gewoon lekker ontspannen in bad  met zo’n heerlijk badgebakje!

Nog niet zo lang geleden heeft Your Zoap eigen woonaccessoires ontworpen onder de naam RoSa-Dotje. Knipvellen maar ook kant-en-klare lieve accessoires, voor een romantisch maar hip huis. Het ontvangen van je spulletjes is ook al een cadeautje op zich. Alles ruikt heerlijk, is schattig verpakt en wordt ook nog eens razendsnel bij je thuisbezorgd. Mocht je in de buurt wonen of de spulletjes in het echt willen zien, dan kun je ook een bezoekje brengen aan de loods van Your Zoap in Lelystad. En zie je dan maar eens in te houden, zowat onmogelijk! Het leuke aan de site van Your Zoap is ook de combinatie van de lieve, romantische dingen met roosjes, afgewisseld met hippe dingen zoals bijvoorbeeld de spulletjes van Atelier Sterre en dat is dus net waar ik erg blij van word!

Voor Hip & Hot heeft  Your Zoap een superleuke actie bedacht! Als je antwoord weet op de volgende vraag: Noem drie workshops die Your Zoap op verzoek geeft, dan maak je kans op de hele serie Pretty in Pink (To-Do papier en knipvellen) en de To-Do vellen Boy en de knipvellen Grey. De hele RoSa-Dotje-lijn dus 🙂 Het antwoord geef je natuurlijk door via dit formulier. Deze actie loopt tot 17 juni 2010.

Vorig artikelMirols
Volgend artikelRode Kapjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in