Sprookjesachtig mooie spullen met een vintage twist

kaartIk weet niet of jullie een idee hebben wat een werk het is om een blog als Hip & Hot gaande te houden, maar daar zit een een hele bedrijvigheid achter hoor. Het is niet een kwestie van alleen een blogje schrijven, oh nee. Ik ontvang dagelijks vele mails met aanvragen, persberichten die ik moet doorlopen, winacties die moeten worden afgehandeld, ik bezoek beurzen, doe inspiratie op, noteer ideeën om later uit te voeren, ik houd onze facebookpagina en twitter bij en nog veel meer.

Nee, ik ben geen supermama-ondernemer. Ik kan dat niet allemaal uit het blote hoofd kan. Daarom verslijt ik notitieboekjes bij ‘t leven. Mijn hele planning houd ik er in bij, ideetjes noteer ik, adverteerders die ik moet mailen, winacties die ik moet afhandelen, facturen die ik moet maken en nog veel meer. Zonder deze notitieboekjes ben ik nergens.

Dus. Die notitieboekjes slingeren overal. Echt overal. Dan moeten ze er natuurlijk wel leuk uit zien. Dan is dat slingeren namelijk niet zo erg…

Ik ben dan ook fan van prachtige notitieboekjes. Ik vind het leuk om af te wisselen. Heb een voorraad liggen, voor als er eentje uit is. Ik kan me enorm verheugen op een nieuw boekje dat al in de kast op mij ligt te wachten. Een van mijn favoriete adresjes is Petite Louise. Zij verkoopt schrijfblokken en notitieboekjes in allerlei soorten en maten, maar allen mooooiii! Sprookjesachtig. Vintage. Bijzonder. Van die boekjes die je laat liggen op tafel en waarvan een vriendin zegt: waar heb jij die vandaan? Leuk zeg!

poster city

Naast al dat opschrijf-moois, verkoopt Petite Louise ook schitterende ansichtkaarten en nog veel meer lieve spullen. Ga zelf maar eens kijken. Ben je benieuwd wie het gezicht is achter deze webshop? Wij interviewden Richarda laatst en publiceerden haar verhaal op onze Facebookpagina. Leuk om te lezen!

Petite Louise stelt voor onze “win op woensdag” een lief notitieboekje beschikbaar van La Marelle twv €22,95. Wil jij dit winnen? Laat ons dan via onderstaand formulier weten welk artikel van La Marelle jou het meest aanspreekt uit de webshop van Petite Louise. Deze actie loopt tot 29 februari 2014.

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  notitieboekje la marelle

  Vorig artikelDeco Deco bed
  Volgend artikelShop met 20% korting!
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in