Djello

Ik ken Maureen van Djello persoonlijk. Een leuke meid met oog voor detail en vooral in staat om superleuke, creatieve en originele producten te spotten. Dat kun je ook zien als je haar website bezoekt. De bijzondere naamgeving van de buttons laten een glimlach op mijn gezicht verschijnen. Haast alles wat ze verkoopt heeft een hoog originaliteitsgehalte, is leuk voor kinderen en bevordert hun creativiteit. Heb je een verjaardagsfeestje, zoals wij morgen? Dan ben je bij Djello aan het juiste adres. Ik vind bijvoorbeeld de inkleurwaaiers super. Ideaal als rustpunt tijdens een druk feestje en voor de kinderen leuk om te doen en leuk om mee naar huis te nemen. En dan die inkleurkostuums! Voor een kinderfeestje iets te prijzig, maar een heel leuk cadeau voor de jarige. Goed voor uren kleurplezier op de druilerige zondagen die nog komen voor de lente begint. Tijd om eens uitgebreid te neuzen op de website van Djello denk ik…

Namens Djello mag ik zo’n ontzettend gaaf inkleurkostuum naar keuze weggeven! Doe je mee? Laat ons dan via dit formulier weten welke van de 6 soorten je het leukst vindt en dus het liefst zou ontvangen voor je zoon of dochter. Wie wint, die komt de laatste weken van de winter zeker goed door! Deze actie duurt tot 11 maart 2011.

 

Vorig artikelShoeby Women
Volgend artikelAlifethroughthelens
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in