Last-minute originele kerstcadeaus bij 3Vosjes

Ik kom momenteel om in de verpakkingen hier thuis. Herkenbaar? Dit jaar heb ik de meeste kerstcadeaus online gekocht. Bij heel veel verschillende webwinkels. Dus ik heb heel veel dozen ontvangen. Het meeste probeer ik trouwens te recyclen. Ik vind het zonde om al dat papier te verspillen, dus ik verstuur mijn eigen pakketjes vaak in dozen die ik zelf heb ontvangen. En nee, het is dus echt niet zo dat mijn kinderen alleen cadeautjes uit mijn eigen webwinkel krijgen, integendeel!

Versierwas

Weet je wat nu zo grappig is? Er was bij mij een heleboel versierwas besteld, maar ik kon deze niet volledig uitleveren, omdat het bij mij uitverkocht was. Terwijl ik trouwens net nieuw had binnen gekregen, kun je nagaan. De versierwas bleek erg populair dit jaar! En terecht, want het is superleuk spul. Ik besloot een paar collega-wegwinkeliers te mailen of bellen met de vraag of ze voldoende voorraad hadden en mij een paar doosjes konden voorschieten, zodat ik ze later weer terug zou leveren. Helaas was de versierwas bij meer webwinkels (bijna) uitverkocht, maar gelukkig vond ik iemand die er meteen voor open stond. Zo fijn om elkaar te kunnen helpen!

Stockmar versierwas voor kaarsen

Last-minute originele kerstcadeaus bij 3Vosjes

En waar iemand mij helpt, doe ik natuurlijk iets terug. Daarom wil ik de webwinkel 3Vosjes bij jullie onder de aandacht brengen. Deze webwinkel verkoopt vooral bijzonder speelgoed. Voor jongens en meisjes in alle leeftijdscategorieën. Een goeie tip dus voor wie nog wat last minute originele kerstcadeaus wil shoppen en niet met de standaard dingen wil aankomen. Dit is speelgoed met de wow-factor!

Mijn leukste cadeautips

Ik heb eens even gekeken wat mijn leukste cadeaus zijn bij de 3Vosjes. Ik heb trouwens niet naar de prijzen gekeken, alleen of ik denk dat mijn kinderen hier superblij van zouden worden.

Pop Marie

Voor Lenthe en Fee zou ik deze pop Marie wel willen. De meiden zijn allebei helemaal gek van roze, glitters, elfjes en poppen, dus deze fantastische pop zou hun beider hart sneller doen kloppen.

NanTower

Yuren is gek van bouwen en constructiemateriaal. Lego heeft hij inmiddels wel genoeg (al kan hij er nooit genoeg van krijgen hoor!), dus ik heb eens rondgekeken en ik werd het meest enthousiast van NanTower. Hiermee bouw je geweldige constructies met 34 Hugs blokken. Dat zijn blokken die elkaar omarmen en die je evenwicht en ruimtelijk inzicht stimuleren. Neem vooral een kijkje als dit ook bij jouw kind zou passen! Ik vind het acceptabel qua prijs. Ze hebben ook goedkopere dozen trouwens. Op de website van 3Vosjes lees je meer over dit bijzondere constructiemateriaal.

Grimms

Ik ben en blijf fan van Grimms. En 3Vosjes verkoopt dat. Ook die leuke regenboog! Wij hebben al een heleboel van Grimms en Fee krijgt ook dit jaar weer iets onder de boom van dit merk.

Vouwpapier met bijzondere patronen

Sterre is gek van origami. Ze weet het nog niet, maar onder de boom ligt een boek van Adeline Klam met allerlei vouw voorbeelden. Ze gaat dat geweldig vinden. Ik zag dat 3Vosjes geweldig mooi origamipapier verkoopt, en dat ga ik zeker bestellen (met haar verjaardag in februari, want we hebben voor kerst even genoeg cadeaus), zodat ze daar mee kan vouwen. Veel leuker dan dat gewone vouwpapier!

Spelletjes

Tot slot zijn al mijn kinderen verzot op spelletjes. Onze kast puilt uit en elk jaar kopen we wel weer wat nieuwe spelletjes. Wat favoriet is, hangt een beetje van het moment af. Net zoals we vroeger op de basisschool “springtouwtijd” hadden of “knikkertijd”, zo is het bij ons thuis soms “kwartettijd” of “memorytijd” of “kolonisten van Catantijd”. Ook de 3Vosjes heeft heel wat uitzoek, en extra leuk vind ik de behendigheid en evenwichtsspelletjes. Dit kunnen kinderen soms ook alleen spelen en het bevordert de concentratie. De spelletjes zijn bovendien heel betaalbaar.

Hebben jullie wat ideetjes kunnen opdoen? Voor de kerst misschien nog, en anders wellicht een kinderverjaardag die er aan komt?

Vorig artikelBrabantia voor outletprijzen
Volgend artikelWat is jouw bestnine?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in