Doekjes in alle soorten en maten

Toen Sterre nog een heel klein babytje was probeerden wij een speen. Die hoefde ze niet. Ze spoog ‘m herhaaldelijk uit. Daarna staakten we onze pogingen en gingen we voor een labeldoekje. Dit werd haar steun en toeverlaat. Al vanaf dat ze een maand of 3 was sliep ze ermee. Nu is ze 4 en nog steeds slaapt ze met haar doekje en neemt ze deze mee naar spannende plekken. Bij Yuren hebben we de speen nooit geprobeerd, maar we schaften direct een snoozedoekje aan. Hij is er, net als zijn zus, weg van. Of je nou fan bent van speendoekjes, labeldoekjes, knuffeldoekjes, biologisch of fairtrade doekjes, het maakt niet uit, Tuttle heeft het allemaal. Hier kun je terecht voor het hipste, mooiste of meest praktische doekje. Heel leuk, zo’n site waar alles verzameld is. Perfect om je kraamcadeau mee aan te vullen, zo’n doekje is hier dus heel goed bevallen!

Namens Tuttle.nl mag ik 2 Peppa Tino’s ter beschikking stellen. Natuurlijk is er een vraag die je moet beantwoorden, namelijk: wat is de afmeting van een Peppa Tino? Geef je antwoord door via dit formulier. Deze actie loopt tot en met 28 mei 2011.

Vorig artikelEco-recycle stickers
Volgend artikelStoere streepjes en to-die-for tutus
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in