Stoere streepjes en to-die-for tutus

Kinderkleding uit het land van Kate & William. In de online winkel Alex & Lily vind je stoere, unieke kinderkleding uit Engeland. De online winkel Alex & Lily presenteert de kinderkleding van het Engelse label Bob & Blossom. Dit label is nog onbekend in Nederland en richt zich op meisjes en jongens tot 8 jaar. Kenmerkend voor het merk zijn de gestreepte stoffen, bovendien hebben alle t-shirts een coole nummer print die de leeftijd aangeeft. De collectie bestaat uit een basislijn, die regelmatig wordt uitgebreid met nieuwe verfrissende kleding en kleuren. Sinds kort is er speciaal voor stoere jongens een t-shirt met piratenprint uitgebracht. Ik had er eerder van moeten weten. Ik vind de shirts met de nummers geweldig stoer! Was erg leuk geweest voor Yuren om te dragen op zijn eerste verjaardag. Gelukkig is ie nog een heel jaar 1 jaar… en hebben ze ook shirts met een 2, 3, 4, enz…

Namens Alex & Lily mag ik een t-shirt twv  € 19,95 naar keuze weggeven. Je moet er wel iets voor doen. Laat ons weten in hoeveel kleuren de tutu’s van Alex & Lily verkrijgbaar zijn en je maakt vanzelf kans! Geef je antwoord door via dit formulier. Deze actie loopt tot 20 mei 2011.

Vorig artikelDoekjes in alle soorten en maten
Volgend artikelMakedo
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in