Don’t dream, do!

Of het nu je dagelijkse bezigheden zijn, je boodschappen, je schooltaken
of toekomstdromen, ze passen allemaal perfect op de lijstjes. Door het
handige a6- formaat is hij goed te gebruiken naast je computer, op je
bureau of in je tas. Het blok telt 50 pagina’s, is gedrukt op gerecycled
papier en heeft een verharde achterkant. Hij kost €1,95. Door de simpele
vormgeving past hij weer precies bij de eerder ontworpen producten van
Winkel van Papier. Ook met oog op de feestdagen is het een leuke must-have! Want het lijstje is ideaal te gebruiken als wenslijstje voor Sinterklaas of de Kerstman. Het was nooit eerder zo leuk om een takenlijstje te hebben. Don’t dream. DO!

Namens Winkel van Papier mogen wij zo’n leuk to do blok weggeven! Daar moet je wel wat voor doen. Laat via dit formulier weten wie de drijvende kracht is achter Winkel van Papier en wie weet krijg jij dit handige to do blok wel thuisgestuurd! Deze actie loopt tot 26 september 2012.

Vorig artikelFeest!
Volgend artikelHippe jurkjes met een vleugje retro
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in