Feest!

Tja, ineens is ben ik weer een jaartje ouder. Vandaag vier ik mijn 36e verjaardag! En ik vier het niet thuis, ik vier het lekker in Limburg, tijdens een weekendje weg. Vandaag is er namelijk nog een andere feestdag: onze buren trouwen. In het romantische Maastricht. Wij zijn er natuurlijk bij. Overdag vieren we mijn verjaardag met de kindjes, vanavond is het party-time in een idyllisch kasteeltje waar we er samen met het bruidspaar en alle gasten een gezellige avond van maken. Omdat ik mijn verjaardag niet helemaal zomaar voorbij wil laten gaan, heb ik ballonnen gekocht om de bed & breakfast waar we verblijven (waarover later meer) een beetje aan te kleden in verjaardagssfeer. Bij de webwinkel “Het leven is een feestje” vond ik hele leuke ballonnen: een slinger van ballonnen en een ballon met confetti. Hebben we toch een beetje verjaardagssfeer hier. Op nog vele jaren dan maar. Hoop ik. Proost!

Vorig artikelFarmCamps ‘t Looveld
Volgend artikelDon’t dream, do!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag!
    Leuke balonnen zeg 🙂
    Veel plezier vanavond, maak er maar een extra groot feest van. en nog even lekker genieten van jullie weekendje weg.

  2. Heeej.
    Ik heb ook die gave balonnen…alleen blijft de confetti bij mij heel saai op de bodem liggen..net zoals jouw eerst foto! Hoe heb je de confetti laten ” vliegen “?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in