Prinsesje Prik

Alweer zo’n leuk knipvel van Homemade Happiness! Dit keer met het thema Koninginnedag. Een soort ezeltje prik, maar dan anders. Je moet namelijk de prinses twee strikjes met staarten geven! Het knipvel print je uit, dat is nog mooier op wat dikker papier en A3 formaat. Daarna print je de strikjes uit, zorgt voor punaises of buddies om ze op te plakken. Een blinddoek erbij en spelen maar! Perfect spelletje voor een hopelijk mooie, zonnige koninginnedag! Voor 4 euro heb je het knipvel al in je mailbox, bestellen maar!

Namens Homemade Happiness mogen wij 5 knipvellen naar keuze weggeven aan 5 verschillende winnaars. Zo kun je bijvoorbeeld straks met moeder- of vaderdag een leuk knipvel kiezen, want ook in die behoefte voorziet Homemade Happiness! Je moet er wel iets voor doen: laat ons via dit formulier weten welk knipvel jij zou willen winnen en waarom. De actie loopt tot en met 16 mei 2012.

Vorig artikelLangZalZeLeven, feestwinkel met een retro randje
Volgend artikelBibetta Slab
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in