Family Productions

Wat is er nu leuker dan een sprookjesboek waarin je zelf de hoofdrol speelt? Of zelfs je ouders, andere familieleden of vriendjes? Het kan allemaal via de webshop van Family Productions. Hier bestel je een sprookjesboomboek. Je geeft door hoe je familie heet en zij regelen de rest. Zo’n 2 weken na bestelling heb je het boek in huis. Ik ontving er eentje en mijn dochter vond het geweldig. Omdat het korte verhalen zijn, kun je dit prima voorlezen voor het slapen gaan. Of gewoon voor tussendoor. Het is natuurlijk een superleuk cadeau voor een verjaardag of als aandenken na een bezoek aan de Efteling! Ga maar gauw kijken op de website van Family Productions wat de mogelijkheden zijn.

Family Productions stelt 3 gepersonaliseerde sprookjesboeken beschikbaar voor de winactie. Laat ons via dit formulier weten waarom juist jij zou moeten winnen! Wie weet behoor je tot de gelukkigen en mag je dit boek straks cadeau doen aan je kind, kleinkind, vriendje of vriendinnetje. Deze actie loopt tot 9 september 2010.

Vorig artikelDottig
Volgend artikelKeepingtouch
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

5 REACTIES

 1. Nova kreeg dit gepersonaliseerde boek van haar grootouders voor haar verjaardag en ze is er helemaal weg van! En terecht, want t is echt een superleuk kado!
  We lezen er graag en vaak in.
  Echt een aanrader!

 2. oh, het sprookjesboom boek dus.
  En nu ik verder kijk op de site, zie ik ook de dora-dvd die nova een jaar eerder voor haar 2de verjaardag kreeg. (ook van opa en oma)
  Ook al zo’n succes!

 3. Een superleuk idee zo’n eigen sprookjesboek.
  Wat zullen mijn kids daar van opkijken als hun eigen naam er zomaar instaat.

 4. Goedemiddag.

  Zou U mij een bestelformulier willen opsturen voor het Grote Geluksboek ( van dat kabouterverhaal )
  Ik wil dit kado doen maar wil graag een bestelformulier geven ipv digitaal

  mvg Mieke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in