Draadzaken voor de hipste plantendecoraties

Cube_small_brass_1-800x800Een tijdje terug mocht ik een DIY-Himmelis uitproberen. Een wát? Ja, je leest het goed. Een Do It Yourself Himmelis. Een setje van koperen buisjes wat, tezamen met visdraad en even wat geduld, resulteert in een prachtige decoratie, die eigenlijk overal in het huis heel mooi staat. Kijk maar naar het plaatje hiernaast. Prachtig toch? Draadzaken voor de hipste plantendecoraties, dat zie je wel.

Lees ook: plantjes stekken, alle informatie en tips verzameld

Draadzaken voor de hipste plantendecoraties

Himmelis zijn vernoemd naar het Finse woord himmeli, wat hemel betekent. De himmelis werden in vroeger tijden gemaakt van stro en touw en werden, aan het begin van de wintertijd tot aan midden zomer, boven de eettafel gehangen om ervoor te zorgen dat de komende oogst overvloedig zou zijn. Tegenwoordig is het een prachtige minimalistische decoratie die bij elke stijl past.

Waar koop je Himmelis?

Je koopt de DIY himmelis bij Draadzaken,  een jong Nederlands merk geïnspireerd op geometrisch design. De himmelis zijn te koop in verschillende formaten en vormen. Het DIY pakketje wordt thuisbezorgd in mooie kokers en de gebruiksaanwijzing hoe ze in elkaar te zetten was duidelijk; zelfs voor iemand als ik (met twee enorme linker handen). De kleinste had ik dan ook in 5 minuutjes in elkaar.

IMG_4891

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel. .Je krijgt een set stalen buisjes, die je, door visdraad door die buisjes te laten gaan, aan elkaar verbindt en zo creëer je een vorm. Bijvoorbeeld een Pyramid, Delta, Drop of de Cube. Ik kreeg er een lief luchtplantje bij, kocht twee makkelijke plantjes voor de andere himmelis en mijn nieuwe decoratie was klaar! Die luchtplantjes zijn trouwens ideaal. Je hoeft alleen maar 2 x per week met de plantenspuit te spuiten en dan blijven ze mooi. Ook voor mensen met minder groene vingers dus!

IMG_4949

 

Banner-gesponsord-product

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelYoga thuis én met je kinderen!
Volgend artikelLeuke apps voor kinderen die in het teken staan van de lente
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in