Dragenenzo.nl

Ik schreef al eerder over geweven draagdoeken en hoe fijn die zijn. Ik heb er een flink aantal en heb alleen het rugdragen nog niet goed onder de knie. Dat wil ik echt nog een keer leren, want het ziet er comfortabel uit en lijkt me bovendien ideaal voor de wat oudere kindjes, die graag iets van de wereld willen zien. Het is namelijk niet goed voor kindjes om op de borst gedragen te worden met het gezichtje naar voren. Ik ga me daar binnenkort eens in verdiepen, want de kleine Yuren is intussen al 4 maanden en kijkt graag in de rondte! Hij vindt het heerlijk om in de draagdoek te zitten, dus als het even kan of als hij onrustig is doen we dat. Nu het weer wat kouder wordt, vind ik het stiekem zelf ook heerlijk warm en geborgen, zo’n klein babylijfje tegen je aan. Draagdoeken in alle soorten en maten, waaronder het fijne en populaire merk Didymos (waarvan ik er zelf ook eentje heb, lekker zachte doek) verkopen ze bij Dragenenzo.nl. Hier kun je zeker ook terecht voor advies, als je twijfelt over de soort draagdoek die voor jou het meest geschikt zal zijn. Bovendien is er veel informatie over dragen op de website van Dragenenzo te vinden!

Dragenenzo.nl stelt voor de lezers van Hip & Hot de kortingscode hip beschikbaar. Ben je al een draagmama en wil je je collectie doeken uitbreiden, dan kun je nu met 10% korting een mooie doek aanschaffen. Heb je nog geen draagdoek, maar wil je dit binnenkort graag eens proberen? Dan is dit natuurlijk de ideale kans om met korting zo’n prachtige geweven doek te kopen! Let op, alleen voor snelle beslissers, want deze kortingsactie duurt maar tot en met 19 september!!!

Vorig artikelTel je geld
Volgend artikelKoo & Poppet
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in