Koo & Poppet

Soms struin ik weer eens op Etsy rond en dan tref ik ineens weer iets heel bijzonders. Zoals de bunny’s van Koo & Poppet. Ze maakt ook sjaals met haasjes en kussens met letters, maar die bunny’s zijn echt super. Ik kreeg er eentje voor een review en ik ben meteen verkocht. Wat een beauty! Simpel, lekker stevig en met zorg genaaid. In allerlei prachtige kleurtjes en mooie natuurlijke materialen. Een echte eyecatcher, zo’n bunny die je ergens in je woonkamer neerzet. Of in de babykamer. Het zou zomaar de favoriete knuffel van je kindje kunnen worden! Wat ik trouwens ook grappig vind, bij Koo & Poppet kun je een bunny-gift certificaat kopen. Dat geef je cadeau en de gelukkige kan een bunny naar keuze shoppen. Leuk idee toch?

Namens Koo & Poppet mag ik een prachtige bunny in natuurtinten weggeven. Daar moet je wel iets voor doen. Laat ons weten waar jij je haasje zou neerzetten en waarom. Dat doe je natuurlijk via dit formulier. De meest bijzondere inzending wint!

Vorig artikelDragenenzo.nl
Volgend artikelWelkom lieve
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Ik zou hem aan mijn zus geven. Zij is alleen en woont op zichzelf. Ik vind het zelf heerlijk om met mijn vriend op de bank te hangen en weet dat zij er af en toe van baalt dat ze dat alleen moet doen. Dit lijkt me nou echt een lief vriendje om naast haar te gaan zitten.
    (en dan is zijn buikje ook nog eens precies in de goede tinten voor haar woonkamer!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in