Dress like…. Jolie in Lovestation22

lovestation22-dress-like-jolieLovestation22 is een nieuw en exclusief Nederlands kledingmerk voor avontuurlijke meisjes tussen de 2 en 12 jaar. Jolie mocht het supergave jurkje Megan en comfortabele hippe legging Jolien testen.

Gave prints
De natuur is de inspiratiebron voor de ontwerpers van de kleding. Het zal je dus niet verbazen dat diverse dierenprintjes op de kleding terug te vinden zijn. Vooral de grote afbeeldingen van flamingo’s, wolven en ara’s zoals we deze al zagen in de interieurtrends, vind ik erg gaaf.

Meisjesachtig én hip
Toen dit jurkje binnenkwam werd ik direct enthousiast. En zo ook mijn dochtertje. Ze vond het jurkje meteen erg mooi en wilde het dan ook zonder moeite aan. Het jurkje past goed bij haar persoonlijkheid: een lief, maar ook erg stoer meisje. De legergroene stof is stoer en toch is het een echt meisjesjurkje. Het lintje om de middel en de roze Flamingo-print geven er een subtiele lieve twist aan. Legging Jolien is fel roze en de band is van hetzelfde legergroen als het jurkje. De twee kledingstukken matchen perfect, maar het jurkje is lang genoeg om ook te dragen zonder deze legging.

Behalve jurkjes en leggings bestaat de collectie (maat 92 en 104 t/m maat 164) uit jumpsuits, tops, rokken, broeken en superleuke accessoires, zoals deze sjaal met franjes in diverse kleurtjes!

Lovestation22 Franje sjaal

Limited edition en betaalbaar
Lovestation22 heeft originele kleding die lekker zit en ook nog eens heel betaalbaar is. Deze set is inmiddels al een paar keer en met veel plezier gedragen door Jolie. De pasvorm, kleur en print blijven goed en erg mooi. Alle kleding is een limited edition, je zal dus niet snel een ander kindje tegenkomen met hetzelfde kledingstuk.

Met je aankoop steun je bovendien het Wereld Natuur Fonds: van ieder verkocht kledingstuk doneert Lovestation22 een vast bedrag.

Bekijk de huidige collectie op de website. Welk kledingstuk vinden jullie het hipst?

SAM_0525klein

Vorig artikelWin een Lavera-pakket voor vaderdag!
Volgend artikelTaste of Amsterdam & Taste Kids 2015
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in