Lief, leuk & hip!

In de categorie “handgemaakt & creatief” is de webshop Lief, leuk & hip het vermelden waard. Bijvoorbeeld vanwege de ontzettend leuke Tripp Trapp stoel hoezen. Of die voor de Bobike. In de winkel heb je toch maar beperkte keus, maar hier kun je terecht voor de echt hippe stofjes, mocht je dat willen. Ook voor de bakfiets trouwens, reminds me dat ik daar binnenkort zelf ook nog achteraan moet, want die kindjes van mij hebben nog steeds koude en houten billen.

Namens Lief, leuk & hip is er een speciale actiecode waarmee je 10% korting kunt krijgen. Vermeld bij je bestelling de code hip&hot en het wordt geregeld. Deze korting is geldig tot 15 januari 2012.

Vorig artikelDreumes enZo
Volgend artikelWimdu
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in