Origineel kraamcadeau? Een naampuzzel of naamlamp natuurlijk!

Op zoek naar een kraamcadeau, dáár word ik nu altijd blij van. Want dat betekent dat er weer een kindje is geboren en daar word je toch automatisch helemaal happy van. Een vriendin had een leuke tip: een naampuzzel! Ik had er niet eerder van gehoord maar surfend op het net kwam ik als snel de vrolijke webwinkel GrachtenPracht tegen. Je vindt er artikelen voor kinderkamers, (kraam)cadeaus, lampen, woon-accessoires, behang, vloerkleden, postkaarten, posters, muurstickers, lunchbakjes … en ga zo nog maar even door.

Cadeaus met naam

Afijn, de naampuzzel dus. Want wat vinden alle ouders nu leuk aan hun eigen kindje? Dat is natuurlijk de naam! Ik vind het dan ook een super idee om daar wat mee te doen.
Het is een verrassend cadeau om te geven bij de geboorte, zodat deze in het kamertje kan liggen als pronkstuk. Maar zodra een kindje iets ouder is, is het ook leuk als hij/zij daar zelf mee aan de slag kan, lekker puzzelen! De puzzels zijn er in 4 kleurstellingen die passen bij de verschillende seizoenen.

grachtenpracht naamlpuzzel

Lamp met naam

Naast de naampuzzels verkoopt Grachtenpracht ook de naamlamp. Ook weer een origineel prouct, want zeg nou eerlijk, als je kunt kiezen uit 10 verschillende kleuren is de kans heel klein dat iemand precies dezelfde lamp heeft. De lamp wordt gemaakt met behulp van een lasersnijder, die het plexiglas en het berken multiplex snijdt. De snijder zorgt voor een donkere snijlijn in het berken triplex, wat zorgt voor een mooi effect! Absoluut een aanwinst voor de kinderkamer. Welke kleur kies jij?

grachtenpracht naamlamp

grachtenpracht naamlamp donker

Tot slot tippen we een nog een ander artikel over een origineel kraamcadeau, waar je zeker ook goeie tips uit kunt halen! Doe er je voordeel mee!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here