Kindvriendelijke make-up

Kindvriendelijke make-upVanaf een bepaalde leeftijd krijgen meisjes interesse in make-up. Ik kan me nog herinneren dat Sterre daar rond een jaar of 7 mee bezig was, Lenthe zelfs al jonger. Die heeft het sinds vorig jaar al over make-up vlinders die ze wil hebben van Sinterklaas. Het nadeel van make-up voor kinderen, is dat het vaak rotzooi is. De ongezonde bestanddelen in kinder make-up, worden veel sneller opgenomen door de huid dan bij volwassenen. Daarom kies ik liever voor kindvriendelijke make-up.

Tere kinderhuid

Zoals ik hierboven al beschreef: de kinderhuid is teer en dun. Deze is 5 keer droger en 5 keer dunner. Daardoor worden schadelijke stoffen veel sneller opgenomen door de huid. Als moeder voorkom je dat liever. Gelukkig is er ook kindvriendelijke make-up op de markt. Misschien kun je dat niet zo makkelijk vinden, maar online kun je wel kindvriendelijke make-up bestellen. Met de feestdagen op komst leek het me een goed idee jullie daarvan op de hoogte te brengen.

Kindvriendelijke make-up

Indisha verkoopt namelijk heel leuke kindvriendelijke make-up pakketten. Wij hebben er sinds vorig jaar een paar in huis en de kinderen zijn er helemaal gek van. Zelfs Yuren wil af en toe nagellak. Het fijne van kindvriendelijke make-up vind ik, dat je als ouder niet bezorgd hoeft te zijn over de schadelijke effecten. Hiermee kunnen ze min of meer zonder problemen spelen. Ik zeg min of meer, want de ervaring leert dat de kinderen als een soort clowntjes te trap af komen, dus ik begeleid het make-up proces vaak wel een beetje. Het hoeft ook niet allemaal meteen op natuurlijk 🙂

suncoatgirl nagellak

Verschillende pakketten kinder make-up

Van het merk Klee Kids zijn er diverse pakketten. Zo is er een pakket met verschillende producten, zoals oogschaduw, lipgloss, body glitter, nagellak en body lotion, allemaal helemaal veilig voor kinderen. Echte spulletjes voor kleine prinsesjes, daarom heet dit pakket ook Queen Fairy Mineral Make-up play kit.

Nagellak voor kinderen

Van SuncoatGirl zijn er nagellak pakketten, met nagellak op basis van water en zonder chemicaliën. Met dit pakket kunnen kinderen hun eigen kleuren mengen. Het is eenvoudig te verwijderen, zonder nagellak remover dus. Ook zijn ze hier helemaal gek van de mini nagellakken en de bijbehorende stickers. Allemaal ook weer heel veilig voor de kinderen.

nagellak pakket kindveilige make up

Kindvriendelijke make-up als cadeau

De meeste meisjes zijn gek op make-up. Ze doen heel graag “net als mama“, al vanaf dat ze heel klein zijn. Vriendinnen onder elkaar genieten ervan om zich mooi te maken. Daarom is kindvriendelijke make-up een geweldig cadeau, voor een kinderverjaardag, maar ook voor de feestdagen. De kleintjes maken zichzelf net zo mooi als een prinses, de wat oudere kinderen maken zich op om zich groot te voelen. Je koopt deze leuke kindvriendelijke make-up pakketten bij Indisha.

Sterre en Lenthe testen de kindvriendelijke make-up van Indisha

Vanwege het feit dat mijn kinderen nou eenmaal veel beter kunnen presenteren dan ik, èn bovendien heel goed kunnen vertellen wat ze leuk en minder leuk vinden aan de kindvriendelijke make-up pakketten, heb ik ze gewoon zelf een vlog laten maken. Zie hieronder het resultaat! Lekker girly 😉

Winactie

Wil jij voor jouw kindje een Queen Fairy Mineral Make up play kit winnen? Doe dan nu mee! Vul in onderstaand formulier in wat de prijs is van deze kit (het antwoord vind je op de website van Indisha ;-)) en wie weet heb jij het eerste cadeau voor Sinterklaas al in the pocket! Deze actie loopt tot 10 november 2018.

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Datum beoordeling
  Beoordeeld bericht
  kindvriendelijke make-up
  Aantal sterren
  51star1star1star1star1star
  Vorig artikelMust see Vietnam
  Volgend artikelOver dromen volgen en worden wat je wilt
  Judith van Wijk
  Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in