Kerstcadeaus voor mezelf

Natuurlijk, het duurt nog eventjes, maar je kunt wat mij betreft niet vroeg genoeg beginnen met het uitzoeken van kerstcadeaus. In dit geval kerstcadeaus voor haar, of beter gezegd, kerstcadeaus voor mij. Want persoonlijk vind ik dat ik wel wat mooie cadeautjes heb verdiend. Natuurlijk koop ik deze online, want als ik ergens een hekel aan heb zijn het warme winkels, lange wachttijden bij de kassa en chagrijnige verkoopsters.

De volgende drie toppers vond ik bij Radbag. Welke is jouw favoriet?

1.Ik hoop komend jaar ook weer veel te reizen. IJsland, Japan en Moskou zijn momenteel mijn wensen. Deze weekendreisset komt daarbij heel goed van pas! Het lijkt een gewone tas, maar in het binnenwerk is een super praktische garderobe verborgen. Eenvoudig openmaken, garderobe uittrekken en ophangen. Klaar!weekendreisetas-met-geintegreerde-garderobe-801

2.Perfect voor deze periode van het jaar zijn lichtjes en lampjes. In huis, buiten in de tuin of op je balkon. Deze lichtjesketting van koper heeft een prettige lengte, hij is 1,80 m en dankzij batterijen is hij te gebruiken zonder lastige aansluitkabel of een zware adapter. Bovendien super flexibel, dus makkelijk op te hangen zonder dat hij in de knoop raakt. En als de kerstdagen voorbij zijn blijft het een decoratief item in je huis.

lichtjesketting-van-koper-1ef

3.Van whisky gaat mijn hart op zich niet sneller kloppen, maar deze met chocolade klinkt wel heel lekker! Het is een romige chocolade likeur gecombineerd met een rokerige whisky. Die fles in een prachtige verpakking maakt het een perfect kerstcadeau. Zal het een beetje smaken als Baileys? Ik laat het jullie aan het einde van het jaar weten!

choco-whisky

Vorig artikelFoto weekoverzicht #95
Volgend artikelWinterwijn met klasse
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

1 REACTIE

  1. Oh, die reistas is echt wel geweldig! Zou heel goed van pas komen hier 🙂
    Zet ik ook even op mijn wishlist 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in