DUNS & Smafolk

Intussen is de Nederlandse hippe mama en papa aardig ingeburgerd met de Scandinavische merken DUNS en Smafolk. Mooi kwaliteit jurkjes, shirtjes en jumpsuits, in felle kleurtjes en hippe afdrukken. Ik heb de nieuwe zomercollectie al even bekeken bij Knotsknetter, en ik ben enthousiast. Vooral over de print met de lieveheersbeestjes, waarvan ik zeker weet dat deze mijn dochter heel mooi zal staan. Voor de baby in mijn buik moet ik nog steeds geduld hebben, aangezien het geslacht nog onbekend is. Mocht het een meisje zijn, dan zal ik niet teveel nieuws aanschaffen, want meisjesspul hebben we nog genoeg. Maar als het een knulletje is ga ik los, ook op de zomercollectie van DUNS & Smafolk!

Knotsknetter verkoopt deze hippe merken en is bovendien zo gul om onder de lezers van Hip & Hot nog eens een shoptegoed van maarliefst 25 euro te verloten! Wat je daarvoor moet doen is deze vraag beantwoorden: welk merk dat Knotsknetter verkoopt heeft een tractorprint? Het antwoord geef je door via dit formulier en de actie loopt tot 3 mei 2010.

Vorig artikelLaulicious
Volgend artikelUSEM
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in