Zo word je een fashionable mom in 3 stappen

fashion momTijdens de zwangerschap verandert je lichaam. Helaas ondergaat elke vrouw deze fase. Maar niet getreurd, je krijgt er tenslotte iets wonderlijks voor terug; jouw mooie kindje!
Tijdens en na de zwangerschap wil je er natuurlijk wel goed blijven uitzien. Misschien kocht je hiervoor alleen maar merkkleding en zit dat er qua geld nu niet meer in. Dit hoeft niet erg te zijn, want je kunt er met een kleiner budget ook super goed uit zien.
Hoe? Zie hieronder een aantal tips om er als moeder toch fashionable uit te zien.

Blijf up-to-date met fashion nieuws
Om er modieus uit te (blijven) zien is het verstandig, maar vooral ook leuk, om up-to-date te blijven met fashion nieuws. Welke vrouw volgt het niet? Je kunt er creatieve ideeën mee op doen en je weet zeker dat je er altijd goed uit ziet. Een mooi platform waar je veel nieuws kunt bekijken en lezen is Fashionlab. Op Fashionlab kan je eigenlijk alles vinden op het gebied van fashion.

Houd wat apart voor jezelf
Een baby is niet goedkoop. Veel geld dat je in het verleden aan jezelf uitgaf, gaat nu hoogstwaarschijnlijk naar je lieve baby. Daarom is het belangrijk om wat apart te houden voor jezelf. In het begin zal dit moeilijk gaan, omdat je veel nieuwe spullen moet kopen voor de kleine, maar uiteindelijk zal je zeker wat apart kunnen leggen. Doe dit ook, want het is belangrijk om ook goed voor jezelf te blijven zorgen.

Shop tijdens de sale
Kleding kopen tijdens de sale is altijd een goed idee. Vooral als je andere extra kosten hebt. Omdat de sale er maar een paar keer per jaar is, kun je een aantal maanden eerst wat geld aan de kant zetten en dit dan tijdens de sale gebruiken. Op Fashionlab kun je vaak ook in de gaten houden waar en wanneer er sale is. Super handig! Ook voor je kleintje kun je tijdens de sale hele leuke kleertjes en pakjes vinden.

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelDe kwaliteit van de groothandel bij jou thuis!
Volgend artikelHip & Hot app voor iPhone, iPad en Android
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in