Kiekeboefjes

Ik denk elke dag: het kan niet al te lang meer duren voor de lente begint, toch? Alleen blijft het maar vriezen! Gelukkig staat het vrolijke jurkje dat ik van Kiekeboefjes kreeg voor mijn dochter ook geweldig leuk met een maillot er onder. Ik ben er zo blij mee! En mijn dochter ook, uren staat ze voor de spiegel zichzelf te bekijken in dat hippe rokje van leuke stofjes. Kiekeboefjes kinderkleding staat voor originele en betaalbare kinderkleding met oog voor detail. In de voorjaarscollectie van 2010 zijn invloeden van de jaren 60 en 70 terug te vinden, maar dan wel anno 2010. De collectie bestaat uit overgooiers, rokjes en long sleeve shirts. De kinderkleding is verkrijgbaar in de maten 62 – 122 en is te koop via de website van Kiekeboefjes. Kenmerkend voor de kinderkleding is het gebruik van diverse motieven en prints en de speelse details. Deze kenmerken zijn ook weer terug te vinden voorjaarscollectie van 2010! De modekleuren zwart /wit en roze voeren de hoofdtoon gecombineerd met accentkleuren als rood en paars.

Ben je nog niet voorzien voor wat betreft de zomercollectie van je kindjes? Dan kun je nu je slag slaan bij Kiekeboefjes. Deze maand geldt namelijk een korting van 10% voor iedereen die de code hip & hot invult. Ik geloof dat ik zelf ook nog maar eens een kijkje ga nemen…

Vorig artikelChuckyshirt
Volgend artikelSticky Mozaiek
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in