Duurzame decembercadeaus

Terwijl jij lekker met je kopje thee aan je rondje social media doet, drijft in de zee een grote hoeveelheid troep, ook wel plastic soep genoemd. De aarde wordt steeds warmer, de ozonlaag wordt aangetast door CO2gebruik en ga zo maar door. Waar het kan, probeer ik dus duurzaam te leven. Dat lukt helaas niet altijd, maar ik doe mijn best waar ik kan.

Duurzame december

Het kopen van ecologische producten is een stap in de goede richting. Daarom hoor je regelmatig de term “duurzame december” voorbij komen. Om mensen bewust te maken dat je ook echt leuke, hippe cadeaus kunt kopen. Eén van de websites waar dit kan is No Waste Design. Hier heb ik al heel wat superleuke cadeaus voor de decembermaand vandaan gehaald!

Plantenstandaard

Helemaal te gek vind ik de plantenstandaards van Handed By. Ik heb er inmiddels al een stuk of 5 in huis staan 🙂 Zowel in de woonkamer, als in de slaapkamer, op de gang en in de werkkamer. Ik vind een plant in een plantenstandaard superleuk staan, planten fleuren sowieso je kamer op. Bovendien zijn planten in huis heel goed voor de lucht in huis, wist je dat? Handed By heeft diverse modellen en kleuren, er zal altijd wel iets bij zitten dat in jouw huis past. Zelf heb ik vooral mintgroen en mosterdgeel.

Airplants

Ook superleuk zijn de airplants. Deze planten hoeven niet in een pot met aarde, ze leven gewoon van de lucht. Het enige dat ze af en toe nodig hebben, is een beetje water uit de plantenspuit. Een keer per week even inspuiten en ze kunnen er weer tegenaan. Airplants kun je neerzetten, ophangen aan de muur of hangen aan het plafond. Echt een eye-catcher in je huis!

Kerstaccessoires

Ook voor kerst heb ik er al wat leuke accessoires voor in huis gevonden. Zo ben ik helemaal weg van die leuke kerstslinger met flesjes en lichtje. Of het houten hert, dat staat bij mij in de keuken. De kerstbomenkaars is ook erg mooi! Past perfect bij de porseleinen boompjes van Sostrene Grene.

Chokdi-Good fortune spells

Ook heel leuk vind ik deze potjes vol geluk. Ken je iemand die niet zo’n best jaar achter de rug heeft? Dan is dit misschien een heel goeie tip om te geven. Voor een zacht prijsje koop je een leuk potje met daarin 12 krachtige spreuken om weer even een boost te krijgen.

WallFrame

Tot slot tip ik deze leuke WallFrame van Dots Lifestyle. Ik heb ‘m nog niet gekocht, maar hij staat wel op mijn lijstje voor de gang, als deze klaar is. Hier hebben wij een kindermuseum, het lijkt me heel leuk om ‘m daar op te hangen, zodat ik er mooie knutsels van de kinderen op kan zetten. Je kunt er allerlei toevoegingen bij kopen, zodat je ‘m helemaal kunt inrichten naar jouw smaak!

Vorig artikelBolas boxer, een echt mannencadeau
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #151
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in