Bolas boxer, een echt mannencadeau

In de feestmaand is het soms lastig om op zoek te gaan naar een leuk cadeau voor je wederhelft. Kijk, de iPhone X willen ze allemaal wel, maar dat past meestal niet in het budget. Gelukkig is een boxershort betaalbaar, bruikbaar (daar houden mannen immers van) en nog leuk ook. Bolas boxer, een echt mannencadeau, ligt hier al klaar om de zak van sinterklaas in te gaan!

Bolas boxer, een echt mannencadeau

Ik schreef al eerder over de bolas boxers. Dit keer heeft bolas zichzelf overtroffen (vind ik), want er zitten een paar hele leuke prints tussen de nieuwe collectie. Maik had er daar al eentje van, en hij is heel enthousiast over de pasvorm. Het moet namelijk wel lekker zitten, anders draagt hij ‘m niet. Hij zwoor bij Calvin Klein, maar inmiddels wint Bolas aan terrein in zijn boxershort la in de kledingkast. En ik word ook wel enthousiast van deze boxers. Ze staan namelijk super! Helaas kreeg ik Maik niet zover dat hij ermee op de foto ging.

Limited Edition

Er is momenteel een Bolas limited edition verkrijgbaar die echt heel gaaf is. De Rockstar lijn heeft 4 patronen die er uit springen qua design. Dit zijn de skulls, de grunge, de graffiti en de roses. Maik heeft de laatste twee en die vind ik echt heel leuk. De kwaliteit is goed en door het leuke design waarin je ze cadeau kunt doen, is het bovendien leuk geven. De hele maand december betaal je GEEN verzendkosten!

Winactie

Namens Bolas mag ik 3 boxershorts weggeven! Voor iedereen die ze net als ik gaaf vind, z’n man wil verrassen of waar een merk boxershort eigenlijk nog net iets boven het budget is. Laat via onderstaand formulier weten welke short jij zou willen (je mag ook een hele andere kiezen van de website van Bolas, hoeft niet per se uit deze limited edition collectie te zijn) Deze winactie loopt tot 20 december 2017, zodat je de boxer op tijd in huis hebt voor de kerstdagen.

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelNoordwijk Winter Wonderland
  Volgend artikelDuurzame decembercadeaus
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in