Hippe en comfortabele 3D bril

Het is een steeds groter wordende trend en ook in 2011 zal deze alleen maar verder toenemen: 3D televisie kijken. Terwijl menig elektronicafabrikant zich op het ontwikkelen van de beste 3D televisies  stort, wordt er helaas nog vaak vergeten dat er voor 3D televisie kijken, een speciale 3D bril opgezet moet worden. Helaas, is het merendeel van deze brillen niet comfortabel en al helemaal niet fashionable. Alle reden voor Alain Mikli en LG om de handen in één te slaan en de 3D bril te upgraden naar een hoger level.  De uit deze unieke samenwerking voortgekomen ‘premium’ 3D brillen zijn dan ook chic, ultralicht, megacomfortabel en garanderen een optimale kijkervaring. Dankzij de gecontroleerde distributie van gewicht is de bril een extreem lichtgewicht, terwijl de neusbrug zo ontworpen is dat deze op zoveel mogelijk verschillende gezichtvormen aansluit waardoor het draagcomfort optimaal is. Zoals we van Alain Mikli mogen verwachten, heeft hij een bril ontworpen die zoveel elegantie en mode uitstraalt, dat 3D televisie kijken nu ook fashionable verantwoord wordt.  

Alain Mikli en LG hebben tijdens het ontwerpen goed nagedacht over het mogelijke behoeftepatroon van alle 3D liefhebbers en ontwikkelden daarom dan ook een verwijderbare ‘push up’ neusbrug, zodat ook brildragers de 3D bril over hun eigen bril kunnen dragen. Dit slimme systeem is ontwikkeld en gepatenteerd door Alain Mikli en LG. De nieuwe premium 3D brillen zijn wereldwijd beschikbaar en worden geleverd bij LG’s  nieuwe premium 3D TV’s 2011.

Vorig artikelEarthlings jurkjes uit Nieuw Zeeland
Volgend artikelSpeldenkussen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in