Kidscase

Hoera! De nieuwe collectie van Kidscase is verkijgbaar! Hoewel niet echt goedkoop, wel een fantastisch merk waar ik ieder seizoen wel iets van in de kledingkast bij de kindjes heb hangen. Voorheen was dat alleen bij mijn dochter Sterre. Zo kocht ik ooit een geweldig lief wollen kimono-jurkje. Ik word er nog steeds blij van, maar het ligt werkloos te zijn in een plastic bak bovenin de kast. Ze past het niet meer. We wachten af of we er nog eens een ander klein meisje blij mee kunnen maken. Gelukkig is het leuke van groeiende kindjes, dat je regelmatig iets nieuws kunt kopen. En nu dus ook voor een jochie, sinds wij de happy ouders zijn van onze Yuren! Hij heeft in zijn kleine leventje al veel Kidscase gedragen, allemaal gekocht bij UnitNL. Wat natuurlijk dè babywebshop is om dit geweldig stoere Kidscase spul aan te schaffen. Yuren heeft al een mooie katoenen trui van de nieuwste collectie binnen, het staat hem prachtig. Een heel mannetje zo. Ons knappe ventje is alvast hip de komende winter. Voor de meisjes viel mijn oog direct op een mooie wollen jurk, daar hou ik zo van. Maar helaas gaat deze bij UnitNL maar tot maatje 86. Daar is ze al uitgegroeid. Maar heb jij nou zo’n knap meisje thuis wat er nog wel in past? Dan is dit zeker een aanradertje! Ook de jumpsuits van Kidscase zijn deze winter weer super. Lieve streepjes en heerlijk warm!

Ben jij ook zo’n fan van Kidscase? Heb jij al een hip jurkje of een stoer truitje voor je dochter en/of zoon gespot bij UnitNL? Dan bof je enorm, want door lezer te zijn van deze blog krijg je namelijk vanaf vandaag tot komende woensdag exclusief 10% korting op de nieuwste collectie van Kidscase voor komende winter! Vul daarvoor bij het bestelproces de kortingscode “hot” in. Dat maakt die prijzen toch net wat acceptabeler, niet waar? Shoppen dus! Bij UnitNL!

Vorig artikelNieuwe collectie Lollypopshop
Volgend artikelNieuwe producten van bObles
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in