Easy Collage

Ik ga met jullie meedenken over geschikte kerstcadeaus. En ik heb een goeie tip. Of het nu voor je vriend, vriendin, man of vrouw, je vader of je moeder of opa of oma is, een collage van je allerleukste foto’s is altijd goed. Bij Easy Collage maak je niet een gewone collage, nee, het wordt een heus kunstwerk voor aan de muur. Collages die je via Easy Collage maakt zijn echt iets bijzonders. En niks ingewikkeld trouwens. Je hoeft niets te downloaden, je kiest alleen je foto’s uit, zet ze in een mapje op je desktop en uploaden maar. Klaar in 5 minuten. Heel gaaf zijn de ontwerpen van Pimpelmees, zij ontwierpen 7 collages om je kerstkado een speciale uitstraling te geven.

Namens Easy Collage mag ik alle Hip & Hot lezers een korting aanbieden op een collage. Gebruik de code KERSTHNH, waarmee je tot 8 januari 2011 € 5,00 korting krijgt bij besteding vanaf € 25,00 (ex verzendkosten)

Vorig artikelAdventkalender
Volgend artikelKerst in pixels
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in