Onwijs Leuk, die nieuwe collectie van Blond!

little blond rompersBlond Amsterdam heeft een mooie collectie ontwikkeld voor de kleintjes. Little Blond is een vrolijke serie met accessoires, bedtextiel, kleding en badproducten en geschikt voor kinderen van 0-3 jaar. Alle producten van Little Blond zijn verkrijgbaar in 3 verschillende designs; To The Circus, Pink Elephant en Lovely Fairy Tale. To the circus is een vrolijke serie met circustenten en leeuwen. Pink elephant is een schattige serie welke een grijze olifant op een roze ondergrond heeft. En tot slot de Lovely Fairy Tale, een schattige serie voor zowel jongens als meisjes met kaboutertjes op paddenstoelen en lieve hertjes. De collectie van Little Blond bestaat onder andere uit een handige reistas, toilettas, bedtextiel, slaapzakjes, badtextiel en leuke slofjes en babymutsjes.De gehele collectie is te zien (en te koop!) op de website van Onwijs Leuk!

little blond slaap

Wil jij iets aanschaffen uit deze uberhippe Little Blond collectie? Onwijs Leuk biedt lezers van Hip & Hot 10% korting met de code blond10. Deze code is geldig tot en met 31 augustus 2013.

little blond handdoek

Vorig artikelGepersonaliseerde bordjes
Volgend artikelSwipezine
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in