Adventkalender

Het aftellen is begonnen. Aftellen naar kerst, en dan aftellen tot de start van een nieuw jaar. Dat aftellen, dat doe je natuurlijk met een adventkalender. De afgelopen week zag ik verschillende leuke ideetjes voorbij komen op diverse blogs. Zelfmaak adventkalenders en kant en klare. Wij zijn gezwicht voor een leuke van BL-ij. Ik zie deze jammer genoeg niet meer in de shop staan, dus ik vermoed dat ie al is uitverkocht. Gelukkig is daar ook nog Homemadehappiness. Die hebben natuurlijk ook weer wat leuks, voor een klein prijsje te downloaden in hun webshop. Allemaal lieve envelopjes, zelf te printen, knippen en in elkaar te vouwen. Koop kleine cadeautjes of snoepjes, vul de envelopjes en hang ze decoratief op een mooie boomtak in huis. Succes verzekerd! Je kindjes waren ‘s morgens vast nog nooit zo snel beneden om te kijken wat er nu weer in het envelopje zit…

Wie een leuk idee heeft voor de paascollectie van Homemadehappiness, kan dit doorgeven via dit formulier. Uit de inzendingen maakt 1 iemand kans om deze adventkalender te winnen voor volgend jaar alvast! Deze actie duurt tot 7 januari 2010.

Vorig artikelWendysign
Volgend artikelEasy Collage
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in