Uniek tegeltje voor moederdag

allerliefste mama zwart wit tegelHet is alweer bijna moederdag… Wellicht heb je zelf kinderen? Dan weet je hoe leuk het is om één dag per jaar volledig in het zonnetje gezet te worden. De kinderen verwennen je met een ontbijt op bed en met zelf geknutselde cadeautjes. Moederdag is namelijk de dag waarop de moeders verwend worden. Maar laten we zelf onze eigen moeders niet vergeten, ook zij verdienen het nog steeds om lekker verwend te worden met een leuk cadeau.

Denk eens aan een mooie tegel met een liefdevol gedicht, of aan een tegeltje met een leuke foto, daar zul je jouw (groot)moeder zeker mee verrassen! Als een van de weinigen biedt Uniektegeltje.nl een online ontwerpsysteem aan waarmee je jouw eigen tegeltje kunt vormgeven. Je ziet direct wat je krijgt! Je kunt hierbij kiezen uit ‘standaard’ randen of achtergronden, maar je kunt ook je eigen foto en tekst toevoegen.

Namens Uniektegeltje.nl mogen wij dit nog aantrekkelijker maken, want je krijgt met de kortingscode ‘moederdag’ 15% korting op jouw unieke tegeltje. Kijk snel naar alle voorbeelden op de site en ontdek wat de mogelijkheden zijn!

tegel lieve mama

Vorig artikelVoorjaarsfair bij de Olmenhorst
Volgend artikelEasy collages voor moederdag!
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in