Melz-Jewelry

Er kwam een pakketje met de post. Met een aantal bijzondere armbanden. Van Melz-Jewelry, die mij wilde laten kennis maken met de sieraden die ze verkopen. Goudkleurig en heel speciaal, van het merk Ettika. Alleen die naam maakt ze al leuk. Deze sieraden zijn een must have voor elke fashion freak! Bijvoorbeeld een leuke armband met de tekst: need no man to buy me jewelry. Deze saying bangle is gedompeld in 18 karaats bladgoud en superhip! Vanwege de populariteit zijn een paar soorten nu even uitverkocht, maar vast niet voor lang. Als je in de Ettika-webshop kijkt, zie je nog veel meer moois in deze stijl. Daarbij zag ik dat er heel binnenkort superleuke portemonneetjes zullen binnenkomen. Je kunt deze ook al spotten in de webshop. Nu beginnen er vast bij heel wat lezers de handjes te kriebelen. Maar, hippe mama’s, bedenk goed, het duurt niet zo heel lang meer voordat het moederdag is! Voor wie daar aan doet, is er dus voldoende tijd om de kids of manlief te tippen. Ze moeten naar Melz-Jewelry dus!

En voor alle goud-fans mogen wij namens Melz-Jewelry zo’n hippe Ettika armband verloten. Laat ons via dit formulier weten wat jij de leukste armband uit de Melz-Jewelry webshop vindt, en je dingt vanzelf mee naar deze geweldige armband. Bovendien is er nog een extra actie. Iedereen die nu iets bestelt en aangeeft via Hip & Hot te komen, ontvangt gratis een Melz armbandje bij deze bestelling! Deze actie loopt tot 4 april 2010.

Vorig artikelEkodepeko
Volgend artikelEchobon
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in