Trouwkaarten van Pimpelmees

Ik weet het nog wel toen wij gingen trouwen. Je wilt dan echt het leukste kaartje en struint internet af naar datgene wat perfect bij je past. Uiteindelijk gingen we zelf aan de slag. Of eigenlijk onze familie en vrienden. We lieten iedereen een hartje, geheel op eigen creatieve wijze gemaakt, bij ons inleveren en verwerkten dat in de kaart. Het resultaat was super. Vonden wij dan. Voor wie niet zelf aan de slag wil, wel een hip kaartje wil en de stijl van Pimpelmees kan waarderen, boft nu. Pimpelmees heeft namelijk een leuk assortiment aan trouwkaartjes ontworpen. Vrolijk, lief en geheel in Pimpelmees stijl. Echt de moeite waard om eens te bekijken als er een huwelijk gepland staat. Voor jezelf, of vrienden die wellicht binnenkort trouwplannen hebben.

Pimpelmees bestaat deze maand trouwens 1 jaar. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom kun je dit keer 3 kortingsbonnen winnen waarmee je 15% korting krijgt op een bestelling van geboorte-of trouwkaarten. Das natuurlijk heel mooi! Wat je daarvoor moet doen is eenvoudig. We willen namelijk alleen maar weten welk kaartje jou het allermeest aanspreekt op de website van Pimpelmees. En dat geef je natuurlijk door via het bekende formulier. Deze actie loopt tot 6 april 2010.

Vorig artikelEchobon
Volgend artikelBabybladen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in