Een kijkje achter de schermen bij… Paperbreeze

Bij Hip & Hot vinden we het leuk om af en toe een kijkje achter de schermen te nemen. Omdat we nieuwsgierig zijn naar de personen die achter een logo of webshop of website zitten. Deze week interviewen we Anne-Marie van Paperbreeze.

Vertel! Wie ben je?
Ik ben Anne-Marie, 32 jaar en woon in een mooi Twents dorpje aan de grens met Duitsland. Ik ben 13 jaar samen met Coen en we hebben vier jaar geleden een huis gebouwd waar heerlijk wonen aan de rand van het dorp. We zijn hier gelukkig, samen met onze twee dochters Sam (2011) en Fem (2014).

Hoe is je webshop ontstaan?
Toen mijn zus zwanger was van haar tweede wilde ik voor haar graag een mooi kraampakket maken met tien kleine kadootjes. Ik wilde dit graag mooi verpakken en ging dus op zoek…dat duurde en duurde maar…In de (bekende) winkels kon ik niet vinden wat ik zocht. Dus hup het internet op. Uiteindelijk geslaagd gelukkig, maar zo is het idee van mijn webshop geboren.

etiketten

Hoe bedacht je de naam Paperbreeze?
Mijn webshop zou een nieuwe frisse wind worden tussen alle al bestaande soortgelijke shops én ik wilde graag in de naam kenbaar maken wat er verkocht zou worden. De naam Paperbreeze is dan ook helemaal passend denk ik. Mijn vriend heeft deze bedacht! Dat vind ik extra leuk!

Wat geeft je energie in je werk?
Blije klanten met stip op nummer één! Daarna de ontdekking van nieuwe spullen en het inpakken van de bestellingen. Dit is altijd in de vorm van een cadeau, hier betaal je niets extra’s voor en het geeft mij veel plezier!

notebook

Hoe ziet je werkplek eruit?
Ik werk aan huis. We hebben een grote gezellige keukentafel waar ik aan werk en in de berging heb ik mijn voorraad in stellingen opgeborgen. De keukentafel is meestal een combinatie van mijn laptop, flesjes, speelgoed, boterhammen, melk, koffie, kaarten, inpakpapier, bestellingen, knutselspullen en mijn telefoon. Een chaos dus…die tegen etenstijd altijd weer aan kant is!

Waar vinden we je op de social media?
Ik ben overal te vinden! Op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Ik heb hier veel plezier in. Het is een fijne manier om mijn producten te laten zien, maar ook om met mijn klanten en andere webwinkeliers is contact te komen. Ook heb ik een blog, hier neem ik de lezers mee achter de schermen.

Waar denk je aan als je aan ‘kerst’ denkt?
Familie, eten, kerstboom, kerstkaartjes, warmte, kaarsjes, kadootjes en heel veel gezelligheid!

Wat ga je zelf dit jaar met kerst doen?
We vieren dit jaar kerst bij mijn zus, hier komen mijn ouders en neefjes ook. Ook gaan we op bezoek bij mijn schoonouders en hier zien we de rest van onze fijne familie. We proberen één dag thuis te zijn en dan kook ik uitgebreid zelf en vullen we de dag met een kerstfilm, spelletjes en lekkere hapjes. Ik kan hier echt van genieten.

Hoe uitbundig is jouw huis versierd rondom de feestdagen?
In ieder geval een kerstboom natuurlijk, dit jaar krijgt onze oudste dochter ook een klein boompje, die ze dan helemaal zelf mag versieren. Ook hebben we lampjes voor de ramen en een mooie krans aan de voordeur. Op de tafel heb ik vaak wat mooie kaarsjes en standaard een schaal kerstkransjes voor de ongeduldige snoepers 😉

Heb je ook speciale producten voor de feestdagen?
Zeker wel! Je vind dan ook een hele kerstafdeling op de site met kaarten, tape, sluitzegels, lint en inpakpapier.

Wat is het grootste compliment dat iemand je gegeven heeft?
Dat alles er zo professioneel uitziet en dat ze het knap vinden hoe ik het allemaal combineer. Ik werk naast mijn webshop, ook nog 20 uur als doktersassistente en doe ook dit met veel plezier.

papiergoed zelf

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Mijn vrije tijd breng ik voornamelijk door met ons gezin. Samen zwemmen, wandelen, op vakantie, naar de speeltuin….ook vind ik het leuk om samen met familie of vrienden te eten of kijk ik graag een goeie film of serie.

Wat is je best verkochte artikel?
Het kaarten sleutelsetje.

Welke producten wil je onze lezers tippen?

  1. Weekly planner: omdat ik zelf soms zo druk ben (of dat voelt alleen maar zo 😉 heeft deze planner een vaste plek bij ons in huis. Echt onwijs handig, niets meer vergeten en alles makkelijk op elkaar afstemmen…dus als je man een avondje uit wil..kan hij zien dat jij al uit eten zou gaan met je vriendinnen 😉 Plan and go!
  1. De ‘Ontwerpwinkel’: speelgoed van papier. Wat een fijne combinatie! Speel winkeltje of keuken met acht bouwvellen, zonder lijm en schaar in elkaar te zetten, de achterkant kun je ook nog zelf inkleuren. Voor zowel jongens als meisjes erg leuk. Een fijne prijs voor een uniek product.
  1. This is a notebook: wie schrijft die blijft! Een heerlijk, dik notitieboek met lijntjes en blanco pagina’s. Voor al je ideeën en verhalen.
  2. Posters ‘You is kind’: (deze lijn komt spoedig online). De tekst op deze hippe zwart / wit poster is zo goed. Het inspireert me en ik hoop vele ander ouders met mij. Elk kind is belangrijk. Daarnaast een hele gave eyecatcher in je woonkamer!
  1. Kerstkaarten ‘Shine’: Kerstkaarten, wie houdt er niet van? Deze zijn ontworpen door ‘Elske’ en hebben en hele mooie uitstraling. De kaarten zijn afgedrukt op hoogwaardig goudkleurig dik papier. Een luxe Kerstkaart met liefelijke teksten en afbeeldingen.

poster

Vorig artikelWat leg je onder de kerstboom voor baby’s en peuters?
Volgend artikelFree Printable inpakpapier voor kerst
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in