Wijnwoensdag: bubbels!

December is de bubbelmaand in Nederland. Het is ook een feestmaand en bij een feestje hoort Champagne. “Come quickly, I am drinking the stars”, schijnt lang geleden de ontdekker van deze bubbel te hebben uitgeroepen. Op deze wijnwoensdag dus aandacht voor een internationaal geliefde, geroemde en bejubelde Champagne: Charles Heidsieck Brut Réserve. Al jaren bekend als een tophuis, met heerlijke subtiele smaakjes als citrus, peer, gedroogde bloemen, hazelnoot en brioche. Zacht en fruitig met een mooie mousse. Een prijswinnaar van formaat die in 2012 wéér de Gold Medal van het gerenommeerde wijnvakblad Decanter won. Onweerstaanbaar bij de brunch (eiergerechten), feestelijk als aperitief (gerookte zalm op een toastje), maar absoluut ook een perfect match bij het diner (fazant)

Kopen? Dat doe je hier: Champagne Charles Heidsieck Brut Réserve – Pinot Noir & Chardonnay – Frankrijk – Champagne – € 38,95

Door: Evelijn van Heuven

Vorig artikelHippe kaarten bij Hip & Stip
Volgend artikelEchte post!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in