Ecologisch, biologisch en fair trade speelgoed bij Greenjump

Broodtrommel-RVS-TrioBij Greenjump verkopen ze meer dan 2000 ecologisch, biologisch en fair trade producten. Hoe fijn is dat. Je kan er niet alleen terecht voor je baby of kindje, maar ook voor jou. Ik ben daarom fan van het eerste uur. De fijne trommels van LunchBots staan al een tijdje in mijn kast en worden vaak gebruikt. Hét alternatief voor plastic bakjes, of zakjes, voor het meenemen van je lunch. Ze zijn gemaakt van rvs: BPA vrij, loodvrij en bevatten geen plastic.

In de aanloop naar het sinterklaasfeest kijk ik ook veel op de site. Greenjump heeft een aardige collectie speelgoed, waarbij Greentoys er wat mij betreft uitspringt. Greentoys is een merk dat gelooft in een betere wereld. Om onze wereld beter te maken, vooral voor kinderen, produceren zij speelgoed van goede duurzame kwaliteit. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van gerecycled plastic en ander milieuvriendelijk materiaal. Brandweerauto-gerecycled-materiaal

In het assortiment vind je auto’s, keukenspeeltjes, blokken, bouwsets en babyspeelgoed. En weet je wat ook fijn is? Het materiaal waarin de Greentoys producten worden verpakt is gemaakt van golfkarton dozen. 100% Recyclebaar en makkelijk te openen door kinderen. Perfect!

Gereedschap-gerecycled-materiaal-1

1 REACTIE

  1. Ik ben fan van Greenjump! De lunchtrommels hebben wij ook en zijn echt geweldig. Handig om het eten gesorteerd mee te kunnen geven. We gebruiken de Klean Kanteen flessen en de siliconenrietjes van Greenpaxx ook heel graag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here