4 cadeautips boven de 15 euro

afbeelding blogTot slot de serie met Sinterklaas-cadeautips boven de 15 euro. Dat zijn wat mij betreft meer cadeautjes voor in de zak op 5 december, maar daarom niet minder leuk om je er door te laten inspireren.

1. Leuk voor je vrienden: een uniek vriendenboek waar iedereen zijn bijdrage aan levert. Heel geschikt als je Sinterklaas viert met je vriendengroep. Prijs: vanaf €22,95

vriendenboek

2. De kinderrokjes van Zand Amsterdam zijn uniek in zijn soort, en helemaal leuk voor elk seizoen. Met de kerstdagen gecombineerd met een fijn vest en hippe panty’s en je maakt de blits. Prijs: vanaf €29,99.

rokjes

3. Een vilten keyhanger is natuurlijk ideaal als kinderen sleutels mee naar school moeten nemen. Zo raken ze tenminste niet kwijt! Geldt ook voor jezelf, als je snel naar je sleutels loopt te zoeken. Te koop via Rowold. Prijs: 16,50.

keyhanger

4. Kennen jullie ze nog van vorig jaar? De WOBS, oftewel “warm on bikes”. Wat mij betreft de beste uitvinding ever voor warme handen op de fiets. De zebra-versie is erg leuk. Heerlijk! Prijs: 38,50.

zebra_bv_1279_1000x1000pix_72_dpi_zonder

Vorig artikelDe tien beste anti inbraak tips voor tijdens de feestdagen
Volgend artikelEcologisch, biologisch en fair trade speelgoed bij Greenjump
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in