4 cadeautips boven de 15 euro

afbeelding blogTot slot de serie met Sinterklaas-cadeautips boven de 15 euro. Dat zijn wat mij betreft meer cadeautjes voor in de zak op 5 december, maar daarom niet minder leuk om je er door te laten inspireren.

1. Leuk voor je vrienden: een uniek vriendenboek waar iedereen zijn bijdrage aan levert. Heel geschikt als je Sinterklaas viert met je vriendengroep. Prijs: vanaf €22,95

vriendenboek

2. De kinderrokjes van Zand Amsterdam zijn uniek in zijn soort, en helemaal leuk voor elk seizoen. Met de kerstdagen gecombineerd met een fijn vest en hippe panty’s en je maakt de blits. Prijs: vanaf €29,99.

rokjes

3. Een vilten keyhanger is natuurlijk ideaal als kinderen sleutels mee naar school moeten nemen. Zo raken ze tenminste niet kwijt! Geldt ook voor jezelf, als je snel naar je sleutels loopt te zoeken. Te koop via Rowold. Prijs: 16,50.

keyhanger

4. Kennen jullie ze nog van vorig jaar? De WOBS, oftewel “warm on bikes”. Wat mij betreft de beste uitvinding ever voor warme handen op de fiets. De zebra-versie is erg leuk. Heerlijk! Prijs: 38,50.

zebra_bv_1279_1000x1000pix_72_dpi_zonder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in