Swirlbaby

Om eerlijk te zijn is niet alles op de website van Swirlbaby mijn stijl. Gelukkig heeft niet iedereen dezelfde smaak en zullen er ongetwijfeld mensen zijn die de knipjes en haarbanden er geweldig vinden. Er is wel een product wat ik helemaal binnen het concept van Hip & Hot vindt passen, en dat is het gehaakte mutsje met de bloem. Die vind ik zo leuk staan! Het doet een beetje Belgisch aan, daar zie ik vaak van die schattige kindjes met zulk soort mutsjes rondstappen.De satijnen strikjes passen natuurlijk heel goed wanneer er iemand gaat trouwen. Het zal je kindje schattig staan met zo’n roze of wit tule jurkje aan!

Swirlbaby stelt voor Hip & Hot lezers een pakket met haarbandjes en knipjes beschikbaar ter waarde van 20 euro. Dat gaat natuurlijk weer niet geheel vanzelf. Wat je hiervoor moet doen is ons via dit formulier laten weten hoe het dochtertje van de eigenares van Swirlbaby (welke ook heel vaak te zien is op de website) heet. Deze actie loopt tot 4 september 2010.

Vorig artikelEEF & CO
Volgend artikelLief Leuk & Eigen
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in