Een bekroonde slaapzak

persbericht3Het is april. De troonwisseling komt er bijna aan. De media kleurt oranje. Er wordt door diverse merken volop ingespeeld op dit bijzondere evenement en tja, dan kunnen wij natuurlijk ook niet achterblijven. Vandaag tippen we een wel heel bijzonder zomers slaapzakje, te koop bij Cowgirlzzz. Eentje met een kroon erop. Eigenlijk was die voor onze Yuren leuk geweest, hij is immers vanaf volgend jaar op Koningsdag jarig! Maar goed, we kregen er eentje voor Lenthe, roze met sterretjes. En die is heerlijk voor de komende zomer. De slaapzak is 100% fair trade en handgemaakt in Zuid-Afrika. Eva & Anne zijn dit merk opgestart vanuit Zuid-Afrika, waar ze momenteel wonen. Ze misten het werken en combineerden dit met het gemis van een goede slaapzak voor hun baby’s. Een idee was geboren, en vervolgens ook hun slaapzakje! Lenthe heeft er vannacht heerlijk in geslapen. Het is echt wel de fase waarin een slaapzak voor haar een uitkomst is, want ze trapt nu steeds de dekentjes weg. Heel bijzonder om een Zuid-Afrikaans slaapzakje voor haar in huis te hebben! Ze verkopen trouwens ook een supergaaf sterren-rokje!

persbericht2

Wil jij zo’n koninklijke versie van het slaapzakje winnen? Dat kan! Laat ons via dit formulier weten hoeveel verschillende slaapzakjes er inmiddels zijn. Wie weet kan jouw kindje dan straks Koninklijk slapen! Deze actie loopt tot 8 mei 2013.

Persbericht1

Vorig artikelDikkie Durf app
Volgend artikel4Funkyflavours rocks big time!
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in