Kippetje Tok

Je moet het soms net even weten, het wereld wijde web is immers groot en op de digitale snelweg raak je wel eens de weg kwijt. Zo was ik de webwinkel van Kippetje Tok nog niet eerder tegen gekomen. Jullie misschien ook wel niet, en dat is zonde. Want bij Kippetje Tok verkopen ze namelijk hele leuke spulletjes voor in en om het huis. Voor binnen en buiten dus. Ook aan de kindjes is gedacht. Je kijkt je ogen uit. Vlaggetjes, tassen, jurkjes, kaarten, deurmatten, dienbladen, kapstokjes, vazen, stoelen, tafeltjes, vogelbadjes, thermometers, en nog véééél meer moois. Allemaal even hip en stijlvol. Het is net als in een echte winkel, je kunt er uren rondstruinen want je ontdekt steeds iets nieuws. Kippetje Tok moèt je echt gezien hebben!

Kippetje Tok heeft een hele mooie prijs ter beschikking gesteld voor de winactie. Iets waar alle mama’s of papa’s vast aan mee gaan doen, want welk kind wil nou niet zo’n geweldige originele buitenschommel t.w.v maarliefst €69,95 winnen? Deze stoere design schommel is gemaakt van autobanden en ziet er uit als een paard. Winnen gaat natuurlijk niet zomaar. Je moet er wel iets voor doen. En dat is het volgende: ga naar de site van Kippetje Tok en kijk eens kritisch rond wat er nog verbeterd zou kunnen worden aan de website. Je geeft je antwoord door via dit formulier. Zo slaan we 2 vliegen in 1 klap: Kippetje Tok leert hoe ze de klanten nòg beter van dienst kunnen zijn en één van de deelnemers aan deze actie heeft straks een heppie de peppie zoon of/en dochter die straks een hele zomer lang kan gaan schommelen! Deze actie duurt tot 5 augustus 2010.

Vorig artikel40 vrouwen van 40
Volgend artikelPopjes Art
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in