Keet & Koter

wikkelrokje_4920a10537762Het lastige aan webshoppen kan soms zijn dat je de producten niet in het echt gezien hebt. Vooral bij de wat duurdere artikelen is dat lastig beslissen. Gelukkig hanteren webshops, juist om die reden, vaak prima voorwaarden voor het geval het product tegenvalt. Keet & Koter ook, maar heeft meteen een leuke oplossing voor het probleem gevonden. Keet & Koter verkoopt namelijk stoere woon- en kinderspulletjes in de webshop, maar ook in een KEET aan huis! Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, word je geïnformeerd over de data en plek van de homesales, zodat je alle mooie spulletjes in het echt kunt bewonderen. Maar wat voor hippe kinder- en woonspulletjes zijn dat dan? Dat ga ik natuurlijk vertellen. Bij Keet & Koter kun je terecht voor zoveel moois voor je interieur! Veel accessoires en meubeltjes zijn in natuurtinten, maar er zijn ook heel hippe contrastkleuren verkrijgbaar. Ze verkopen trouwens ook kleding: enig is het zelfmaakpakket van het wikkelrokje. Ik begin bijna te geloven dat zelfs ìk dat zou kunnen, maar ik probeer het toch maar niet…

krukjekeetkoter

Keet & Koter heeft voor Hip & Hot een supergaaf sloophouten krukje beschikbaar gesteld voor de winactie. Dat kun je winnen. Ik wil dan graag weten waar en wanneer de eerstkomende homesale zal plaatsvinden. Je vindt het antwoord op de site. En dat antwoord geef je natuurlijk zoals gewoonlijk door via dit formulier. De winactie loopt tot 28 november 2009.

KEET_ledikantlak_49b42fac3ed2e

Vorig artikelMies & Moos
Volgend artikelBij Marie
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in