Gigagaaf schoenen voor goede kinderschoenen zonder gedoe

Bij Gigagaaf houden ze van kinderschoenen en hebben ze een hekel aan gedoe. Je kent het wel. Ben je op zoek naar leuke schoentjes, hebben ze nou nét het model wat jij wil niet meer in de juiste maat. Of je staat ergens in een (te) volle winkel in een (te) lange rij. Wat een gedoe ook om prijzen te vergelijken van weet ik hoeveel websites en voornamelijk gedoe over regeltjes en voorwaarden. BIj Gigagaaf niets van dit alles. Je shopt handig online, selecteert gemakkelijk op jongen/meisje, merk, maat en kleur en kom je er even niet uit? Je kan live chatten met een medewerker en zelfs een foto van het voetje van je kind sturen om advies te vragen.

Lees ook: leuke kinderschoenen voor groeiende voeten

Een van de merken die Gigagaaf voert is Red Rag. Een super leuk merk vind ik. Onderscheidend, opvallend, eigenzinnig en vol creativiteit en kleur. Aparte en gekke details en prints die stoer en brutaal zijn. Geen standaardschoentje en dat vind ik, en gelukkig mijn jongste ook, wel leuk!red461.9.1b-210x210Is jouw kindje nog niet aan echte kinderschoenen toe, kan je bij Gigagaaf ook terecht voor een uitgebreide collectie zachte en flexibele babyschoentjes. Bij de kleinsten is het belangrijk dat de voetjes vrij en optimaal kunnen ontwikkelen en daarom zijn de babyschoentjes gemaakt van natuurlijke materialen; deze bevorderen het beste de goede ontwikkeling van de voetjes van je kind.

ZecchinoDoro.1205.940Blauw-210x210

Vorig artikelHet allerleukste inpakpapier voor Kerst
Volgend artikelHippemama shop, voor hippe mama’s (to be)
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in