Een hip felicitatiekaartje voor de jarige!

felicitatiekaart hallmarkEen verjaardag is niet compleet zonder het ontvangen van leuke kaartjes met daarop felicitaties van vrienden en familie. Dit is namelijk een van de dingen die je echt jarig doen voelen. Het is niet alleen leuk om deze kaartjes te ontvangen, maar ook om ze te sturen. Je maakt de ander absoluut blij en het is toch een liever gebaar dan wanneer je alleen een berichtje via je telefoon stuurt. Bij Hallmark kun je allerlei soorten verjaardagskaartjes maken. Op deze manier staat er altijd een tussen die past bij de persoon die hem ontvangt. Alle verschillende leuke fnelicitatiekaartjes vind je hier!

Kaart ontwerpen
Je hebt keus uit maar liefst 300 kaarten, dus daar zit zeker iets tussen voor degene die je wilt feliciteren. Overigens is dit natuurlijk niet alleen voor een verjaardag, maar kun je ook iemand feliciteren met bijvoorbeeld het krijgen van een kindje! Je kiest een kaart uit het overzicht en kunt deze vervolgens erg persoonlijk maken. Zo kun je zelfs een eigen foto toevoegen aan de binnenkant van de kaart. Om de kaart nog wat vrolijker te maken, kun je ook nog allerlei decoratie toevoegen zoals een taart met kaarsjes of mooie bloemen.

Je kunt tevens ook een cadeau toevoegen bij je kaart. Denk aan een leuke grote knuffel of een mooi boeket bloemen. Wil je de kaart aan meerdere personen sturen? Ook dat kan. Je hebt bovendien ook nog de optie om de kaart naar je eigen huis te laten sturen en deze vervolgens zelf aan de jarige te geven of je kunt ervoor kiezen om Hallmark de kaart rechtstreeks naar de jarige te laten sturen.

Het versturen van een kaart is eigenlijk al een leuk klein cadeau en bovendien is het ook perfect wanneer je geen tijd hebt gehad om iets te kopen. Je kunt bij Hallmark namelijk voor 19:30 uur nog een bestelling plaatsen. Op deze manier wordt jouw kaartje de volgende dag bij de jarige bezorgd. Ook voor allerlei andere kaarten zoals beterschapskaarten of kaartjes voor een trouwerij kun je bestellen bij Hallmark. Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Alle verschillende leuke felicitatiekaartjes vind je hier!

hallmark-kaarten-felicitatie

Banner-gesponsord-product

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here