Een nieuw alternatief voor de oer-oude rubber waterschoen

duukies waterschoenIk weet nog hoe ik vroeger kon balen als we op vakantie op het strand waren en er lag zo’n laag schelpen in de zee. Au! Dan was het dus eigenlijk niet zwemmen, mits mijn moeder voor waterschoentjes had gezorgd. Wat ze dus nooit had.

 

Kwijtraken

Als ik ze wel had, raakte ik er haast altijd eentje kwijt. Die rubberen dingen raken vol met water, worden zwaar in de stroom en voor je het weet glipt je voet er uit. Bye bye waterschoen.

Vernieuwende waterschoen

Ik ben dan ook erg enthousiast over dit deze new-fashion waterschoen. Duukies heten ze. Het is een soort sok-schoen, gemaakt van hetzelfde materiaal als je zwembroek of bikini. Dat droogt dus lekker snel. Ze schijnen perfect te beschermen tegen zon, heet zand, scherpe stenen of schelpen en ze zijn bovendien voorzien van een anti-slip laag. Dat klinkt ideaal! Wij ontvingen van een paar schoentjes voor Yuren om uit te proberen. Ze sluiten lekker aan zijn voeten, en hij vond het ook prima zitten. Helaas hebben we niet goed kunnen testen of ze ook daadwerkelijk beschermen tegen scherpe steentjes, want in de Scheveningse zee kwamen we die niet echt tegen. Maar, tegen het hete zand werken ze perfect en ik heb hem ook niet zien uitglijden tijdens het spelen.

vernieuwende-waterschoentjes

Aanschaffen?

De prijs is heel schappelijk en ze zijn een stuk handiger mee te nemen in je strandtas dan de ouderwetse rubberen waterschoen, doordat je ze helemaal kunt opvouwen.

Ik ben enthousiast! Mijn dochters krijgen binnenkort ook een paar. Welke denken jullie dat onze Sterre zal kiezen?

duukies waterschoenen

Vorig artikelCadeaus met een tekst voor vaderdag
Volgend artikelKijkje achter de schermen bij…. Paper Stories
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in