Een wel heel speciaal prentenboek

memorykonijnSoms kom je een prentenboek tegen dat echt de moeite van het vermelden waard is. Memorykonijn is zo’n boek.

Een super-idee voor een prentenboek, de figuren uit het memory-spel die ieder een eigen verhaal hebben en vertellen. Goed geschreven, mooi geïllustreerd, echt een origineel, fantasierijk prentenboek!

Op de eerste bladzijde worden de eerste kaartjes omgedraaid van een memoryspel: een konijn en een vliegtuig. Konijn is natuurlijk op zoek naar het andere konijn dus stapt hij in het vliegtuig om op reis te gaan. Hij komt op een eiland, ontmoet een koning en een draak, allemaal op zoek naar hun eigen dubbelganger. Arme konijn wordt er een beetje wanhopig van….

Voor al die regenachtige middagen, lekker lezen en daarna zelf met konijn en de rest spelen, want achterin zitten de kaartjes per twee met de figuurtjes uit het boek, om zelf memory te doen en eigen verhalen te verzinnen!

Met nog meer leuks op www.memorykonijn.com. Te koop oa via Bol.com.

Memory konijn
Maranke Rinck en Martijn van der Linden
€ 16,95

Vorig artikelLeer je kind de kleuren via een app
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #35
Sarah Breimer
Sarah Breimer is schrijfster van reisboeken en korte verhalen. Ze werkte zes jaar bij uitgeverij Lemniscaat waar ze alles leerde over mooie boeken, schrijven, lezen en uitgeven. Naast zelf schrijven leest ze graag voor anderen die schrijven om hen te adviseren en te inspireren in hun werk en schrijfstijl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in