Een nieuwe schooltas

schooltas rugzag meisjeHelaas, de vakantie zit er voor een groot deel alweer op. Of helemaal. Het Zuiden van Nederland is alweer begonnen. Bij een nieuw schooljaar, hoort een nieuwe, frisse schooltas. Of gymtas. Of zwemtas. Vrij van vlekken, plakkerig drinken en gaten. Schooltassen worden immers intensief gebruikt en daardoor slijten ze snel. Sterre is inmiddels aan tas nummer 3 toe. Soms helpt wassen, maar vaak krijg ik de vlekken er niet uit of zijn er ook al beschadigingen. Daarom kopen wij meestal in augustus een nieuwe tas. Dat verhoogt meteen de motivatie om aan het schooljaar te beginnen, want ze vindt het vaak zo leuk om de nieuwe tas (en soms ook broodtrommel) mee te mogen nemen. Een favoriet adresje om een leuke tas te vinden is Goedeschooltas.nl. Met een enorm uitgebreid assortiment kunnen we daar eigenlijk steeds wel slagen. De tassen van Scout zijn nieuw en exclusief verkrijgbaar bij Goedeschooltas.nl.

schooltas rugzak jongen

Namens Goedeschooltas.nl mogen wij een korting van 10% weggeven. Vul hiervoor de kortingscode ” hip&hotnaarschool” in. Deze actie loopt tot en met 30 september 2013.

zwemtas

Vorig artikelSchooletui met foto
Volgend artikelBarbecue-feestje?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in