Een nieuwe schooltas

Morgen starten in het zuiden van Nederland alweer de eerste scholen na 6 weken zomervakantie. Nog geen tijd gehad om frisse schoolspullen te shoppen? Ga dan nog even op bezoek bij de hippe webwinkel Goedeschooltas.nl. Daar shop je een hip schooltasje met bijpassende drinkfles en lunchbox, hoe handig is dat? Met het hippe en populaire merk J.I.P, wat staat voor Junior in Progress, maak je een frisse start voor een nieuw schooljaar. Door een product van JIP te kopen steun je het liefdadigheidsproject Wereldkinderen. Dit project heeft als voornaamste doel: kinderen laten opgroeien in een liefdevolle en respectvolle omgeving van een gezin. Helemaal goed dus. Voor de jongens is rugzakje Zoo Planet helemaal hip en voor de meisjes rugzakje Candy Girls. Heel praktisch is het formaat: lekker compact zodat de kleintjes het makkelijk zelf kunnen dragen (maat: 23 x 23 x 9 cm).Ook het aangename prijskaartje maakt het aantrekkelijk. De rugzakjes zijn 19,95 euro. Leuk met zo’n bijpassende lunchbox en drinkbeker en je kind gaat vrolijk naar de peuterspeelzaal of naar school! En heb je er nog geen genoeg van gekregen? Er zijn ook bijpassende trolleys en toilettasjes te krijgen, helemaal leuk! Bij Goedeschooltas.nl kun je terecht voor mooie en originele schoolspullen van peuter tot tiener.

Met code Hip&Hot12 krijgen lezers van Hip & Hot  bij Goedeschooltas.nl 10% korting. Let op: alleen augustus 2012 geldig!

Vorig artikelDe Happywrapper van Poppedop
Volgend artikelVervelen
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here